FYSIOTHERAPIE DUKATENBURG

Met genoegen willen wij u op de hoogte te stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen onze fysiotherapiepraktijk, per 1 maart is FysioParmentier overgegaan in Fysiotherapie Dukatenburg.

Monique heeft besloten om het iets rustiger aan te gaan doen en hierbij het stokje over te dragen aan Anh-Tan als praktijkeigenaar. Deze overname is het resultaat van zorgvuldige overwegingen en past binnen onze voortdurende inzet voor het bieden van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg.

Wat betekent dit voor u als collega, cliënt en mede zorgverlener? Allereerst blijft onze praktijk werkzaam op hetzelfde adres en met hetzelfde toegewijde team van fysiotherapeuten waarop u hebt kunnen vertrouwen. Daarnaast zullen alle lopende afspraken, behandelplannen en patiëntendossiers ongewijzigd blijven.

In de komende weken en maanden zult u mogelijk enkele veranderingen opmerken in onze praktijk, we zullen er echter alles aan doen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat uw zorgervaring niet wordt verstoord.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om u te bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in onze praktijk. We kijken ernaar uit om onze relatie voort te zetten en u de best mogelijke zorg te blijven bieden.

Als u vragen heeft over de overname of als er iets is waarmee we u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 0306044462 of info@fysiotherapiedukatenburg.nl.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun tijdens deze opwindende periode van verandering.

Met vriendelijke groet,

 

 

Monique Parmentier                                                                 Anh-Tan Trinh

Fysiotherapie Dukatenburg                                                   Fysiotherapie Dukatenburg